Hotel Jelai Temerloh

Tadi bertolak dari umah pukul 4.30 ptg…. sampai Temerloh pukul 6.30 ptg… terus cari hotel bajet… tapi kira okey kalau ambil bilik yang paling besar.. berbaloi jugak.

Aku check in kat hotel Jelai, hotel ni nampak macam baru rasmi je… ada banyak bunga kat pintu masuk! Yang bestnya ada internet… memang berbaloi aku bawak notebook!

Sambil berinternet… aku layan cite The return of Mummies tv3 … astro pun ada jugak.. tapi cite tak best! Rugi kalau tak pasang tv… dah bayar… so kena la layan, walaupun sebelah mata!

Makan malam tadi.. aku makan kat medan tepi sungai pahang… boleh la… makan tomyam… tapi tak best sangat kat sini… banyak kedai dah tutup! Biasa la pekan kecik… siang sibuk.. malam sunyi je…

Besok kena bangun awal… nak teruskan pejalanan ke Kuantan pulak!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: