Pusing- pusing

Oleh sebab awal lagi… maka koi sekeluarga, tak boleh check in…. jadi koi sekeluarga pun, pusing2 dulu… nak jugak tengok tempat orang…

Tak jauh dari rest house, ada pantai…. nama dia, kalau tak silap, Pantai Gelora… keadaan pantai yang tak sesuai untuk mandi…

Banyak la..couple yang duk berdating kat sini…

Koi sekeluarga pun, berkelah sekejap kat sini.. bentang tikar bawah pokok2 rhu…
depan belakang, ada la couple2 duk berdating… hilang perasaan bergelora mereka… mana tak nyer … ada pulak family yang duk riuh- rendah kat situ… koi sekeluarga nak meniaqmati sepenuhnya percutian…




Best duk kat sini… cuaca tak panas… agak redup sikit….

Pukul 1ptg, baru koi sekeluarga, pergi makan tengahari…

Makan kat medan nelayan….
Konon nyer, nak makan ikan patin masak tempoyak… tapi dah habis…. tinggal kepala aje.. jadi koi makan masak keladi, lauk ikan goreng dan ulam- ulaman sahaja…

Semasa balik, sempat juga, koi snap gambar dari dalam kereta… hulur tangan kat luar… takut jugak kut terlepas camera!

Boat nelayan Kampung Api..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: