Last day..

Sarapan pagi bersama… banyak pilihan makanan… ada nasi goreng, bihun dan mee goreng serta kari ayam…. pelbagai kuih- muih serta minuman panas dan sejuk…. memang berbaloi duduk kat sini!


Selepas makan … aku snap beberapa gambar pokok bunga… saja nak test skill yang memang tak de skill dalam photographic….





Lepas ni… nak terus check out… dia orang merancang nak ke cherating pulak… dah alang2 duk kat sini… kalau boleh nak mandi-manda kat situ pulak!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: