Rabbit Fun Land

Rabbit Fun Land yang terletak di Broga! Broga tu kat Semenyih! Semenyih tu kat Kajang! Pelik nama tempat ni…

Memang best… banyak sangat arnab… sungguh jinak… boleh dibelai dan beri makan… budak2 mesti suka giler kalu datang sini…

Ada jual produk makanan berasaskan daging arnab… kempen makan daging arnab… ni aku tak suka… kesian sungguh kat arnab tu… comel2 macam kucing, nak disembelih untuk hidangan… kalu kasi free pun aku tak makan!

Kalu nak perlihara pun, boleh juga… sepasang 380 inggit.. woii maholl nyer… sebab baka luar negara kata nyer!

Tiket masuk 5 inggit je… boleh lepak lama2… aku tengok ada budak yang sampai duk kejar arnab… geram sangat la tu…

Time sekarang memang elok kalu pegi… sebab panas… kalu hujan leceh… maklum la, kadang arnab kotor… lecah, becok, busuk!






Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: