NEC VERSA S5500

Notebook kak ira.. yang baru dibeli… kata nyer beli kat Pc Fair area Low Yatt plaza. Aku tak tahu pulak, dah lama tak pegi area tu… malas nak pi… sibuk sangat area tu…

Aku beli benda2 komputer ni kat The Mines Seri Kembangan je… harga lebih kurang sama aje dan dekat pulak tu… lebih menjimatkan masa dan kos pengangkutan!

Ni model baru… warna Enji Red tapi nampak macam warna brown saja.. berat 1.9 kg dan skrin 12.1″…. kecik dan ringgan saja… memang mudah nak bawak kesana-sini! Webcam 1.3Megapixel dan shortcut keys untuk mudahkan capaian… dan banyak cikadak lagi…

Harga yang memang mahal… 3 ribu inggit jugak… nampak comel tapi…

Kalau aku memang sah, aku tak beli… kecil sangat… tak puas! Kalu skrin 15″ baru ada standard sikit…



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: