Uncang Eida

Masa matrik dulu…. aku pernah beli beg uncang dari roommate…. beriya2 dia duk tunjuk…. ada macam2 warna…. kata nyer nak tolong bisnes bakal mak mertua dia….

Last2 aku pun beli la.. ambik warna hijau…. dah beli terpaksa la guna…. galas menyilang!

Aku rasa okey aje…. tapi ayah pernah tegur aku…. eee awat la pelik sangat beg ni, macam uncang paku saja… mana kau beli? Aku buat dek ajer.. mungkin ayah aku buat lawak je….

Lama jugak aku pakai… sampai berjumpa dengan laling fish…. dia pun pernah tegur…. eh .. pelik la uncang tu!

Aaaa.. memang sah la kalu macam tu…. dah 2 org lelaki tegur aku…..

Bila aku amati betul2… memang.. memang uncang tu nampak pelik… haya… memang tak de taste betul!

Sebab tu aku tak upload gambar uncang tu… buat malu jer…. gambar makeup saja ye… tu pun sebahagian saja… kang ada yang muntah tengok alat makeup aku… he..he.. beli kat pasar malam jer…

Dulu masa beli tak pikir cantik atau tak… main beli jer… konon nak jaga hati roommate!

Yang menyampah tu… sampai sekarang masih okey… tak osak2 lagi… tak kan nak buang pulak! Terpaksa sekali-sekala guna…. boleh juga buat letak alat makeup dan camera!…

Mesti kena gelak ngan laling… tak pa la .. akupun dah lali….

6 Responses to “Uncang Eida”

  1. laaaa…awat tak post gambaq uncang tu kat sini…

    nak agak aku kutuk..Opss!!! aku komen😀

  2. rajin sungguh hang updet blog…hehhe hehhe

    tapi best la blog nih…design cantik🙂

  3. 13may

    ha..ha..
    sebab dah tak de keja sgt..

    nak merapu saja..
    melepas la kunon…

  4. Mohd Kamal Says:

    nak gak tengok…!! Kitaorang janji x gelak. kuhih..kuhi..2x!!

  5. Mohd Kamal Says:

    Makacih…sbb landig kat “Tengok Sana Sini”. Jadi TSS ada hadiah untuk eida. Sila klik di sini Tengok Sana Sini untuk claim hadiahnye. Peace

  6. mohd kamal

    tima kasih yer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: