Ronda Metro

Semalam pergi ke Metro kajang, saja jalan-jalan… dah lama tak pi situ. Waktu malam okey sikit, senang dapat parking tak sesak sangat.

Ingat nak tengok wayang kat situ, citer susuk… tapi tak sempat pulak. Alamat nyer, download sajer lah!

Ada pulak sale kat bawah tu.. ramai jugak orang… untuk selamatkan poket, tak berani nak turun.. tengok dari atas, gelagat-gelagat manusia yang giat bersopping.

Lepas tu masuk kedai komputer…. sungguh frust sesangat bila tengok ada sale notebook Compaq Presario skrin 15″ harga dier 1899 ingit siap dapat free printer!

Cover berkilat dan licin..Sungguh cantik dan aku tergoda!

Makan hati aku mana tak nyer aku baru beli Compaq Presario c770TU bulan mei, harga lebih kurang ajer tapi yang tak best nyer cover dier tak berkilat.. tak suka sebab bila pegang, nampak kesan jari berminyak kat cover dier. Buruk betul!

Kalau ikut kan hati, rasa-rasa nyer macam nak beli jer… tapi nak buat apa banyak-banyak.. dah tak terpakai pulak! Membazir la pulak. Kalu tred in, berapa la sangat… dah rugi pulak!

Memang tak bernasib baik! Aku balik dari metro dengan hati yang sedikit terkilan!

3 Responses to “Ronda Metro”

  1. Mohd Kamal Says:

    ok la tu..org kat sini pakai PC 2nd hand jer tau…

  2. Mohd Kamal Says:

    Belum lagi ilang panas dapat “Creative Blogger” award..sekali lagi pencalonan peminat2 awak dapat lagi. Sila claim award awak kt sini

  3. mohd kamal
    heheheee.. yer ke!

    terima kasih berbanyak…bertuah nyer saya dapat lagi award!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: