Hari yang seperti biasa

TMnut yang sungguh tenat… seharian tak de line… tiap-tiap bulan mesti datang penyakit dier… macam sakit orang pompuan lak…. cessss… sungguh senggal servis nyer itu…. walau apa pun, setelah direport, baru okey… take time la sikit!

Rutin harian , macam biasa lol… nak hidup kena kejo… walaupun malas nak kejo… tapi uwang nyer mahu… kalu boleh chap duit sendiri.. uwaaa.. best nyer! Sopping n releks… releks n sopping… wah syokk nyer!

Repek nyer sudah melampau… tolong abaikan!

Petang tadi lepas balik kejo, rehat sekejap… lepas tu keluar pulak… ader benda nak beli… memang suka sangat beli benda-benda macam ni…. apa lagi kalu tak produk penjagaan kulit muka dan sedikit makeup…

Biasa la… aku kan perempuan sejati, yang naluri nyer sentiasa mahu kelihatan cantik… walaupun hakikat nyer tak cantik, tak macam orang putih mata biru! Cesss aku peduli aper… ni kes tenggok model kat katalog avon, cantik-cantik belaka! Terbang juger akhir nyer pulus-pulus itew.

Macam biasa.. hidup mesti makan.. singgah makan kat food court Tesco kajang. Nak cepat oder nasi ayam.. terus dapat.. malas nak makan makanan goreng-gorengan, walaupun menu nyer nampak sungguh menyelerakan.

Lepas makan… tak kan nak terus balik.. alang-alang dah sampai… masuk Tesco la dulu… pusing-pusing dan ronda-ronda, sampai kaki pun rasa sakit… baru rasa nak balik! Hasil nyer, aku hanya membeli sekotak jus apple untuk menghilangkan dahaga😦



Eida yang sudah jatuh chenta dengan kehandseman tv plasma… mesti duk melanggut kat depan tv tu… dalam hati mengharapkan mereka pun begitu jua. Cesss… mangkukk!

4 Responses to “Hari yang seperti biasa”

  1. Mohd Kamal Says:

    keh..keh..2x!! Bab makan musti x miss punyer.. Apek kedai tv plasma tu mesti pelik nyer.. ni nak beli tv ke nak ngorat aku??

  2. mohd kamal

    Bab wajib tu!
    Sekurang2 nyer ada jugak
    pelanggan kat kedai apek tu🙂

  3. hehhe hehhe….ini cerita hari biasa…

    cerita hari luar biasa camna plak??? hehhe

  4. 13may
    hehehee..
    kalu citer hari luar biasa…
    mungkin penulis dah bertukar jadi ultrawoman dan tak perlu makan.
    tapi kebarangkalian nyer adalah zero!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: