Ada yang perlu dibereskan

Best sangat bila ada hujan turun, rasa sejuk sikit… kalau tak panas sangat, kepala pun cepat sakit..silap haribulan darah pun cepat naik, bukan darah tinggi tapi marah yang tinggi!

Semalam hujan, syok betul aku tarik selimut.. hampir terbabas pagi tadi. Kalau selalu hujan macam ni kan besss…

Hujan Rahmat menyambut Kedatangan Ramadhan minggu depan… aku tak sabar.. akan aku isi Rahmat Ramadhan sebaik mungkin…

Pasal raya, aku memang tak berapa pikir sangat…. keperluan diri belum lagi difikirkan lagi… last minit pun tak pa! Yang penting dapat berkumpul beramai- ramai ngan family.

Nampak nyer minggu ni, sibuk yang amat… kena siapkan segala keja-keja membersih rumah, bersih segala sawang.. panjat sana, panjat sini.. letih nyer kalau nak buat time puasa.. tak sanggup! Kalau tak sempat buat waktu siang, malam pun tak pa.. janji beress!

Yang sebenar nyer aku malas sangat nak buat keja-keja ni.. ada sesiapa yang sudi tolong? Bantuan hayat diperlukan!

3 Responses to “Ada yang perlu dibereskan”

  1. semlm ptg mmg hujan…siok betul tido…

  2. Selamat membereskan kerja kerja itu hehehe

  3. Mohd Kamal Says:

    bulan pose hujan lagi lapor.. penyakit gastrik tahunan aku tetiba jer mcm nak mai balik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: