Award dari Ellyn

Sekali lagi aku mendapat award… kali ni datang nyer dari Ellyn.

Terima kasih Ellyn. Suka sangat .. cantik… bertambah meriahlah blog yang tak seberapa ni!

Sedap mata sayer memandang kat koleksi award tu… hai.. kalau lah, realiti macam ni… fuh tentu dah glamor masuk keluar tv and paper!

Heheheee.. boleh jadi ikan glama kat sini pun jadi lah! kebetulan lak suka makan ikan glama.. cesss!

Info about this award

Let me spread the lurv…

This award is for those bloggers who are nice people. Good blog friends and those who inspire good feeling and inspiration also for those who are a positive influence on our blog world.

Once you’ve been awarded please pass it on to others who you feel are deserving of this award..

My members blog is

1. 13May
2. Putri Mie
3. TSS
4. Kak Rose
5. Atiqah
6. Kudu
7. Atiesooin
8. Kujie
9. Shimi

7 Responses to “Award dari Ellyn”

  1. Terimakasih..owh..lihatlah dunia!

    makcik cleaner pun boleh naik pentas terima award ke..nnt esok kak jie dtg lagi..ambek…hari ni tak pakai baju lip lap²

    lupa tenyeh lipstik tadi..heheheh

  2. Mohd Kamal Says:

    hehe..TQ datukship xde ker??

  3. Putri Mie Says:

    adeh.. pkai bju glamer2??
    xpayah de..
    i da mmg glamer u..
    huhu.. =p
    ghee..
    tengss ye eida..
    asik bg award kt mie jerk..
    jasemu ku kenang!
    mekasey!!

  4. A t i Q a h Says:

    Owh. Dapat lagi. Yang dulu belum sempat nak letak.

    Dah free nanti saya letak okeh.😉

  5. wahhh!!! tima kasih🙂

    err…ada sertakan number tepon tak???

    hehhe heheh😉

  6. Mohd Kamal Says:

    nnti hari rabu i publish ye… ada n3 on queue la esok..

    p/s: pakat ke ngan putri mie bg award kat i.. mcm berebut je jejaka yg satu ni.. hehehe!!

  7. kujie

    sama2
    hehehee.. tenyeh tebal2 noo
    kasi nampak mcm mulut kak nita!

    mohd kamal

    no problem.. suka hati awak la..
    hehehee…. rebut?
    buat lawak pulak dier

    putri mie

    Sama2…
    selagi ada.. apa salah nyer sama2 berkongsi… baru meriah dunia blog!

    atiqah

    Tak pa…
    hehehee.. nanti kalau ada lagi..
    sayer kasi lagi yer🙂

    13may

    sama2..
    kalau nak phone guna nom 03-7552525
    yang besar sekali yerr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: