Johnson’s baby oil

Satu botol kecik yang amat berguna… baik untuk bayi dan jugak untuk orang dewasa.. seperti aku la tu…

Aku suker gunakan Johnson’s baby oil sebagai penanggal makeup mata… memang senang betul nak hilangkan sisa makeup bila guna baby oil ni… letak kat kapas dan terus sapu… bersih sama sekali… mata nyer still ada la…
Kalau guna pencuci muka, susah sikit nak hilangkan sisa makeup… mesti ada lagi kat mata tu… kalau duk sental kuat-kuat, bahaya pulak… nanti cepat berkedut pulak kulit disekeliling mata … bahagian kulit yang sensitif… cepat nampak berkedut…. walaupun rasa kulit anda masih muda remaja tapi harus dijaga dengan baik. Jangan sampai ada yang menyesal dikemudian hari…
Selain tu, bagus jugak digunakan pada siku, lutut dan tumit untuk mengembalikan kelembapan. Kerana dapat menghilangkan ketidakselesaan pada kulit akibat kering, pecah dan merekah.
Jugak baik untuk melembapkan rambut supaya mudah di urus.

Sebotol comel ni yang berharga tidak sampai 4 inggit pun… bagoss kan, tak payah nak beli penanggal makeup yang mahal jugak la harga nyer…

Ini bukan iklan yerr…. hanya berkongsi ilmu… nak jimat duit… so boleh beli alat makeup yang lain… betul kan nini kan, kan,kan….

3 Responses to “Johnson’s baby oil”

  1. small cap stock research Says:

    im your favorite reader here!

  2. get husband Says:

    ive done something here to have you a few cents!

  3. free sms international Says:

    yeah! its much better,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: