Dah memang tak de kejo

Hari ni hujan.. dari pagi tadi lagi… sekejap berhenti sekejap hujan… so aktiviti membasuh pakaian dikansel pada hari ni …. tak pe besok masih ada..

Nak keluar pun malas… jadi duk umah jerrr.. Tarik selimut best gak…. nak layan citer kat tv…emm.. hampeh … asyik-asyik citer yang sama jerr.

Dah boring sangat… aku terjah je blog sesapa ajer… baca sana baca sini… boleh juga menambahkan member blog… tengok aktiviti diorang… best jugak!
Dalam menerjah tu, jumpa pulak cara nak buat avatar… guna satu website kat sini.

Dulu dah try sekali… tapi time tu, internet slow sangat.. nak upload page pun lambat gilerrr… terus terbantut… hari ni baru try pulak… emmm.. okey wokey.. internet laju so cepat jer siap…. mujur laa.. kalu tak, ada la hamba Allah yang dah terkurang pahala posa dier…
Susah jugak nak agak muka macam katoon ni… kalu edit dari gambar terus… banyakk senang… memang sah tak lari bentu muka tu… bedal jer laa..

Hasil dier macam ni la kut muka aku… keh keh keh.. nak nampak cute sangat la tu… wah hal… nyet-nyetttt…

Yang ni yang selalu aku buat.. guna Adobe Photoshop6.0… bantai ajerrrrrrr…

Sama tak? Rambut mesti colorful… realiti, nak mamposs.. kan ada yang kena kejar ngan rotan…. uwaaaaaa…

2 Responses to “Dah memang tak de kejo”

  1. Mohd Kamal Says:

    oikk!! best gak.. nnti bole try test!! bulan ose ni letih skit.. nk wat n3 pun xde mood.

  2. mohd kamal
    cuba jgn tak cuba..
    tak dapat deng nak nolong..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: