Malas sahur laaa

Semalam memang aku tak bangun sahur… malas sangat… sebab tidur pun dah lewat…. sibuk layan citer Small Soldier’s… pada hal dah tengok banyak kali… habis citer dah pukul 2.30 pg…

Alang-alang dah lewat… sahur terus jer.. malas nak kena bangun pulak pukul 4.30 pg… wehhh tak sanggup.. ngantuk gilerrr…

Rasa nak makan roti bakar jerr… so aku pun pi la duk bakar roti tengah pagi buta…. bakar pakai oven.. rasa macam duk bakar biskuit raya pulak! Tak lama la tu…

Punya la bersemangat bakar roti.. sampai tangan pun aku bakar sekali…. mak oii.. sakit penih gilos.. ada bau lagi… sekarang ni dah nampak parut melepuh warna hitam sebesar 5 c… memang cantik!

Dah siap bakar.. makan cicah ngan sup campbell mushroom… emm walahhhhhh.. hidangan yang simple dan sedap…

Sedap sangat sup tu… sebab banyak MSG kat dalam tu… rasa sedap hingga sampai ke otak!

Aku peminat no 1 MSG.. kalu tak caya .. tengokk… apa ada dalam almari kabinet aku… wakil kabinet dari kawasan masing-masing!


Suka nak hirup kuah sajer… mee dier selalu aku humban dalam tong….

10 Responses to “Malas sahur laaa”

  1. Mohd Kamal Says:

    rugi ooo x bangun sahur!! siang nnti mula rasa nyesal sbb x bangun..

    p/s: biasa minum milo je time sahur..

  2. jgn malash2!
    eee.. xsuke megiiii…

  3. mohd kamal
    rugi tak dapat pahala sahur!

    putrie mie
    tapi sayer suka malash..
    tak dpt nak nolong ekk!

  4. A t i Q a h Says:

    Huih. Siap ada fries lagi tuh. Western sungguh sahur anda. Hehe.

  5. Mohd Kamal Says:

    sahur megi lagik ker?? sesuai uk org yg bangun dekat2 nk abis waktu..

  6. Sedapnya walaupun roti bakar + mushroom soup je. Maggi tuh boleh minta sebungkus

  7. wahh mmg betul2 peminat maggi nih…. ehehehe… boleh jadi duta maggi laa kalau mcm tu yang…😀

  8. MSG rasa cmne ek?
    sedap2 lemak2 masam manis ka?

  9. hahhahaa…
    makan sahur pun susah ka?

  10. atiqah
    kadang2 tu rasa nak
    jadi cam omputih gak🙂

    mohd kamal
    betul tu.. untuk kes kecemasan.
    kalu selalu.. muntahhh

    shimi
    kalu kapar dan malas.. roti kosong pun sedap…
    nak.. nanti bagi alamat!

    pearlEj
    hehehe.. bukan setakat duta.
    kalau boleh nak jadi ratu maggi gak.

    ezo
    fuh.. tak dapat digambarkan..
    masam-masam manis kut…

    syam
    sebab malas melampau..
    kalu makan mata duk pejam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: