Award dari Yati

Mak oooiii… aku dapt lagi award.. kali ni dari Yati… tima kasih yer..


Macam biasa.. kalu dapat award.. mesti ada syarat yang perlu dipatuhi..

Peraturannya :-
1. Bagi just kat orang yang ase GILA-GILA / BEST.
2. Bagi kat 4 orang je.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesapa dapat award ni DiWAJIBkan buat POSTING pasal dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !!

Setelah berfikir sehingga separuh hari.. maka aku nak kasi kat mereka ni..

TSS
Orang yang banyak bagi komen kat blog aku.. dan aku pun suka menyakat dier..

Ungku Nor
Madam blog ni pandai memasak.. banyak ilmu memasak yang dikongsikan… memang bagus untuk aku yang amatur ni..

Putrie Mie

Member blog yang rapat ngan aku.. walaupun tak kenal.. aku jugak suka menyakat dier…

Ezo
Penulisan yang kelakar dan gila-gila… banyak persamaan ngan aku.. sama-sam takut lipas… rajin bagi komen dan hai mesej kat aku…

*Walaupun Putrie Mie dan Ezo dah balik kampung… nak kasi jugak kat korang… nanti korang ambik yer..

Perhatian
Pada member blog yang tak dapat.. jangan rasa kecik hati pulak… blog korang semua pun best .. aku selalu duk menenggek kat blog korang jugak… tapi dah syarat kata 4 sajer.. terpaksa ikut… kang nanti aku dicop tak paham syarat pulak, nget betul…

7 Responses to “Award dari Yati”

  1. cessss..kena tag balik ;p

  2. seb baik blog yg gila.. bkn tuan dier!! bole atal pose oooo..!

  3. chewah!

    😀

  4. ungku nor
    hahahaaa.. mana mau larik?

    mohd kamal
    tak la.. tuan blog okey.. spoting lagik..

    13may
    chewah chewah…😛

  5. wee..
    dapat award gila pulak..
    beshnye..

    tankiuk ye eida..
    suke2..
    hehe..

  6. Putri Mie Says:

    wahh..
    mekasey eida..
    tharu plak..
    ehee..
    sob3

  7. ezo n putri mie

    tima kasih coz sudi terima..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: