Mengada-gada

Hari ni… berbukak… perut mengada-gada sikit… tak nak makan nasik la pulak… ni usaha pi beli Big Mac.. ngaung.. sedappp… lewat-lewat nanti baru carik nasik… kalu tak makan nasik buleh lembik lutut lol..

Mengada-gada nooo.. asyik duk citer pasal bab makan jer… hahahaa… itu jer yang aku dapat pikir… maksud aku perut aku la yang duk pikir!

Sebelum tu.. makan la.. buah kurma dulu.. ikut sunat nabi… lepas ni.. susah la sikit aku nak makan kurma ni… selalu nyer makan time bulan posa saja… emm setahun sekali la nooo…

Ni jenama Yusuf Taiyoob… aku suka sangat duk ulang sebut nama dier banyak kali… macam iklan kat tv tu..

Ni… saja aku nak letak… cokodok pisang yang mak aku buat… bapak la besaq… ayah aku tengok pun terkezut… makan 3 bijik.. dah duk tersandaq… kenyang ko.. tak tipu.. betul…


Kalu aku yang buat… aku suka bagi ada tanduk-tanduk sikit… baru ada garing sikit… jemput mesti kecik la… cokodok aku mesti ada macam-macam ghupa… semua nyer jenis binatang bertanduk… rusa, lembu, kerbau…… jugak setan, ada tanduk kan?

5 Responses to “Mengada-gada”

  1. siap mau yg ada tanduk lagi…hehhe hehhe

  2. sabtu lepas akak sahur dengan mekdi.
    3.30am start keta pi drive tru tuuuu..

    Salam Aidilfitri eida..raya nanti jangan nakal2 noo..;p

  3. aku pn suka ada tanduk tu,masa kunyah bunyi best..ranggup je..hehhe

  4. sweethOneY Says:

    yang bertanduk mmg beshhh..krup2 kunyah😀
    kurma safiya tu sedappp..sukaak

  5. cekodok bertanduk memang sedap dimakan..
    makan satu pasti nak lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: