Award Sweet… Untuk member Singgah Membaca

Hari ni.. aku dapat Award Sweet dari Putrie Mie…
Baik tul Putri ni…. lepas balik raya… terus dier kasik award kat aku….
Tima kasih… nooo…
Aku rasa nak bagi Award Sweet ni kat semua member dalam senarai Singgah Membaca…
Banyak tu… jenoh aku nak bagi tau tiap-tiap sorang….
Jadik sapa yang singgah sini … ada nama korang… ambik la yerr…

Aku bagi kat hangpa semua… kerana blog hangpa semuanya sweet belaka… kerana hangpa semua …. aku rasa bersemangat nak berblog… walaupun kadang-kadang macam tak da citer aku nak post… tetiba aku guna loghat utara pulak… loghat tull..

19 Responses to “Award Sweet… Untuk member Singgah Membaca”

  1. honeysour Says:

    thanks ieda cayang…lebiu..muaahhh…

  2. terimakasih…..suweeet sgt

  3. myzatulHanim Says:

    thanks ye cik eida!

  4. Mohd Kamal Says:

    nnti kanda pamerkan hadiah dr dinda ye..

  5. Ungku Nor Says:

    lak ishhhh..
    hang baru taw ka yang hang tu memang loghaaattttt??

    ekekekeke ;p

  6. Putri Mie Says:

    wah.. nieh eida sje nk lawan mura ati dgn mie nieh.. hehe

  7. wiwit..
    tankiuk cik eida..
    nnt ezo tempek kat blog dengan senang lenang nya hati gumbira la la la..

  8. azza_irah Says:

    salam ieda..mekaseh singgah di blog sy..
    nice blog..nnti kita exchange link ya..

  9. azza_irah Says:

    erkk..tetiba nama azza ada..hehe..mekaseh eida..

  10. azza_irah Says:

    eida..amik gift kat blog akak..

  11. eida, terima kasih..
    saya dah ambik simpan dlm koleksi..

  12. kepada semua

    Terima kasih sudi ambik…
    kalu semua suka.. sy pun gumbira hati..

  13. ~Eila @ Along~ Says:

    eida..
    makasih bg bende2 ni sweet ni..i know i sweet..hahaha..luv u laling!

  14. tengkiuk…

  15. thanx, kalo dpt yg real lagi besh🙂

  16. @LiYaNNuaR Says:

    thanks yek… so sweett!

  17. Jugak terima kasih …

  18. mekasih yang…🙂

  19. kakakdegil Says:

    thanks eida
    terus lapaq stroberi plak..
    adoi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: