Makan perut

Perut rebus… aka perut kitab sebab ada berlapis-lapis… susah nak cuci buang kotoran … kalu suruh aku buat… serender.. tak sanggup!

perut lembu

Lidah(berwarna gelap) setelah dihiris nipis-nipis…. kalu tengok ghupa nyer sebelum dihiris… memang boleh terkezut…. ada yang tak sanggup nak makan… Tapi kalu dah try… jawab nyer nonstop…
Cicah pulak dengan cili kerisek yang mabeles ni… fuh sedappp… lagik sedap kalu terkena cili padi tu… sampai berlinang airmata dan berair idung… nikmat sungguh…

Masa memula dulu… memang rasa geli… takut-takut… nak try… dah nama nyer perut, lidah… semacam jer… rasa macam orang kaniber lak… makan macam-macam…

cesss susah tul nak taip… guna keyboard(desktop) ni… byk tanda huruf hilang… letih jari aku nak mengetuk… n,m,z,s,d dah ilang …. k pulak nampak cam i…. sial tul kalu beli keyboard cap ayam..

6 Responses to “Makan perut”

  1. Suka makan sup perut. Tapi perut muda je. perut tua kurang kaw. Lidah? eeeeeeeeeeeeeeee geli. tak suka. eeeeeeeeee.

  2. tengah sesedap baca makan perot, lidah bagai tetiba sebut kibod.
    terpanjat akak okeh.

    ingatkan awk makan kibod lak tadi..;p

  3. Rashid
    emm.. banyak orang tak suka.. makan lidah ni… sebut jer mesti dah eeee… tapi kalu nak rasa feel macam fear factor tu .. boleh la try..

  4. ungku nor
    tu la pasal akak… hampir2 jugak keybod tu nak kena makan… makan ke dinding… sabar jerr..

  5. Mohd Kamal Says:

    nampak mcm sedap!! tp masih x brani nk cuba. rasa ngeri lak plak..

  6. x pernah makan lidah lagi..

    perut selalu je..sate perut ar..

    campak je kibod tu..haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: