Sesuatu yang kreatif

Semalam aku di ajak oleh Riqzmie Creation untuk bertukar banner. Banner??? Ohhh… blog aku mana ada banner lagi… macam biasa … guna link jer la… tapi rasa cam tak best kan… nak ada banner jugak… dengan gigih aku pun mencari cara-cara nak buat banner kat gogel… merata tempat aku tengok…. nak tanya orang… aku ni jenis malu -malu kucing tak bertempat….

Tapi nasib baik… ada pulak sorang member blog ni… @LiYaNNuaR membuat entri mengenai cara-cara nak buat banner aka blog button… bagi pernerangan ringkas yang mudah difahami bersertakan kod HTML sekali… apa lagik… senang la kerja… beresss…. la tu jugak…. siap dapat tunjuk ajar lagik… mekasih yer Liya..


*iklan sebentar bersama kit kat…
Ini la hasil dier… kalau ada yang nak bertukar … sila kan lah.. jangan shy shy cat….

apa yang ku rasa

he he he macam la blog aku ni bagus sangat… hentah hapa-hapa… bahasa fil tahap cipan.. ngagga dulu baru boleh paham…
Opucutt iklan tamat*

Lepas dah berjaya buat banner tu… akupun bertukarlah banner dengan Riqzmie Creation tu… tentu korang tertanya-tanya… apa kejadah Riqmie Creation tu… Macam aku jugak la… memula tu… kalau nak tahu sila klik pada banner ni….

Jangan salah faham… aku tak ada sebarang saham kat situ… aku hanya mengagumi hasil ciptaan kreatifnya…. cantik-cantik belaka… ada macam-macam perhiasan… cincin, anting-anting, kerongsang dan pelbagai lagik…. beraneka corak dan bentuk…

Disitu jugak korang boleh jugak mendapatkan panduan dan tips untuk menghasilkan perhiasan sendiri…. boleh la aku try nanti… semangat hangat-hangat taik ayam… ni dah semesti nyerr..

Ini adalah beberapa keping photo yang aku ambik dari Riqzmie Creation…






Sekian tima kasih

9 Responses to “Sesuatu yang kreatif”

  1. @LiYaNNuaR Says:

    nice button u have… chantek sekali… tahniah… kerna berjaya mbuatnya sendiri… muahhh!

  2. Ungku Nor Says:

    oke..sama-sama ;p

  3. myzatulHanim Says:

    wah!
    dah banner!
    tahniah2!:)

  4. @liyannuar
    mekasih… atas tunjuka ajar Liya jugak..

    Ungku Nor
    heee….. tak patut akak ni… eeee gerammmm :PP

    myzatulhanim
    mekasih… jom la try buat juger…

  5. sweethOneY Says:

    hihi
    klo aku, lg suka tukar link jer (:

  6. ~Eila @ Along~ Says:

    waaa eida dah pandai buat..eila still fail lagik!

  7. wiwit..

    ada banner sendiri la..

    cayalah…

    mantap2..

    (:

  8. aTiE_sOo iN Says:

    eida ku syg…;p

    sowei lame x posting..;p

  9. kita bertukar banner ek!tq!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: