Ingin berjimat?

Kalau ingin berjimat… ikut macam mereka ni… bijak tul… dan lawak jugak… mau jer aku gelak.. tapi macam kesian jugak..

Macam-macam ghupa ada… Yang pasti jimat… minyak tak payah taruk.. tak payah hantar pi servis …. sendiri boleh bikin…

Hahaha.. baju pun tak yah pakai.. main selepang jer… kepala siap ada jambul…


Laju betul.. mat rempit pun kalah… tapi time turun bukit la… time naik bukit.. motor pulak tunggang depa… kah kah kah.. bijakan…


Kalau jatuh pecah kepala… sendiri mau ingat la..

6 Responses to “Ingin berjimat?”

  1. w0www… pakai beskal nie p0ng ade kene servis gak nihhh.. hahahaaaa sevis lutut, kaki n 1 badan.. hahaha kene tuang air kat tekak c0z gantikan minyak kat enjen…

  2. whoaa…kayu mahai tau…hehhe hehhe

  3. kahkahkah…terigt flinstone…siap ada brek lagi tuh kan…kat last pic….bro yg depan tuh…aduh geli hati nengoknya…

  4. haha ~

    kalau nak jalan jauh agak agak tak putus kaki nak ngayuh

    adoyai

  5. wakakakaka!laju gilosss diorg naik mende alah tuh! hahahaha

  6. hehe saya ketawa je bila lihat motorsikal cam tu… ada-ada je idea kreatif ni. Berapa harga satu? mau beli buat hiasan. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: