Rest House Seri Berkat

Hari kedua… check in kat rest house Seri Berkat…. nak rasa feel omputih.. zaman British…

Bilik dier memang besar giler… berbaloi kalu datang family… boleh sumbat semua… harga dier murah jer.. 100 inggit untuk semalam….

Cantikkan… bangunan dier..

Kalau nak tahu… kat sini selalu buat shooting filem… salah satu filemnya adalah puntianak menjerit…. diorang booking satu rumah tu…








Ni bilik dier.. besarkan… siap ada extra tilam lagik… tanpa sebarang caj tambahan…


Walaupun bangunan lama… tapi tandas okey… bersih…


Ruang lobi…


4 Responses to “Rest House Seri Berkat”

  1. Wow cantiknya!!!!
    Hati ni terasa mau pergi sekarang juga kat sana..
    Tentu tak leh tido. sebab bilik tu besar sangat. hehe (penakut cikgu ni…)

  2. blog BeliBuy Says:

    murahnya harga… satu rumah ke satu bilik je…. cam nk g je…wat gathering untuk family mmg best

  3. rashid
    emm.. memang cantik..
    haha.. cikgu buat lawak pulak… memang tak leh tidur.. bukan sebab takut,.. tapi kat situ , sejuk sangat..

  4. blog belibuy
    mekasih.. singgah blog eida..
    100 inggit.. untuk satu bilik… kalu tak silap dlm umah tu ada 8 bilik… besar2 belaka..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: