Banglo Pekan

Photo sekitar banglo Pekan… berhadapan dengan Shahzan Inn…

Tapi banglo ni macam tak dijaga jer… jadi tak disewakan pada orang ramai… mungkin dalam proses baik pulih kut…





Pemandangan dari tempat parking Shahzan Inn..


Jaring yang dipasang pada banglo… untuk menghalang burung membuat sarang…

Dan akhirnya… ini hasil dier… kesian ….
Burung yang cantik ni menjadi korban…. burung ni banyak kat situ… suka mengisap madu…



Pokok-pokok sekitar banglo…



5 Responses to “Banglo Pekan”

  1. awat gambar tak keluaq nih…hmmm

  2. ellemek…ada buwung matciiii

  3. ~Eila @ Along~ Says:

    eida..best tak bercuti ke fraser hill ni..byk bangunan lama..tp cantikla..eila suke ngan shot pic awak ni..neway..sian le burung tu..sedey lak tgk ..

  4. dah boleh nampak gambaq….

    cantiknya🙂

  5. nice view… Shahzan Inn kat Kuantan pon ade kan… dulu salu lalu-lalang kat situ… burung ape tu ek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: