Comforter RM99 sahaja.

He he.. alhamdulillah akhirnya succeed..! machine ATM dahpun OK arini dan cita-cita aku utk membeli comforter berserta cadar/sarung bantal yang paling murah kat foyer TESCO Shah Alam tercapai juga.

Arini berebut-rebut orang beli comforter jenis yang sama ngan aku. Walaupun rega dia tak sampai pun RM100/- tapi quality fabrik dan material dier macam kualiti comforter omputeh kat europe aritu. Sampai omputeh pun berebut-rebut ngan orang melayu utk beli kat situ. mungkin diaowang nak hias katil diaowang utk sambut krismas agaknya. haha..

atau mungkin diaowang rasa murah sangat.

Akibatnya comforter dengan harga murah arini hampir sold-out kot. Yang tinggal hanyalah yang kurang menarik seperti biasanya terdapat macam kat Carrefour dan Jaya Jusco dengan harga yang mahal.

Yang paling aku terkejut saiz comforter tu rupa2nya saiz King. Besar ya amat. Nasib baik katil aku agak tinggi..so … muat-muat jer…

Aku agak mamat dan orang rumah dier beli sampai 6-set tu mungkin dia nak niaga kat pejabat dier kot…ntah la…tamak tul.

Walau apa2 pun, pueh hati den…

Material dier nampak kemas. tekstur cotton yang lembut dan gebu.

macam tak percaya rega dier murah jer.. haha!

pattern corak ni hanya ada 3 set jer kat premis tadi. 2 lagi dah kena kebas awai2. Aku amek set yang last.


Cadar yang beropol-ropol. King-size. tatau lah camner boleh dapat dlm rega RM99/- jer…


Comforter yang dapat menutupi divan/boxsprings yang agak tinggi dlm bilik. Cam katil pengantin jer..* ahak* padahal….

9 Responses to “Comforter RM99 sahaja.”

  1. akak nak pecut pi tesco sekaraangggg jugak.

    alamak..tesco lom bukak laa ;p

  2. chantekkks kannns..

  3. cantekkkk nya. siap ngan comforter rm99? king size? murah gile dah tu.. kalo kat jj mau dekat ratus2 neh.

  4. Salam eida,
    eee tengok je dah rasa nak lompat terus atas katil tu. boleh yek saya tidur kejap atas tilam tu. nak rasa kelembutan cadarnya..yup!

  5. ~Eila @ Along~ Says:

    wah..RM 99 aje..mesti time happy hour kan..cantikla eida..mmg murah tuu.caya lah…

  6. alamak eida ada lgii tak sale tu…. lawa la berkenan sesangat…

  7. kak ungku,
    pegi jgn tak pegi…..!!!
    kalau boleh borong tokey tesco skali
    haha!

    en_mi,
    tima taceh,

    june,
    memang murah….!!
    sampai katil dah jadi kingsize dah.
    haha

  8. rashid,
    katil tu memang lembut.
    tambah comforter lagi lembut.
    kalau lompat nanti sampai ker bumbung tau..!!

    eila,
    memang murah..
    kawan kat rumah baru tadi borong 3 set.

  9. SweetHoney dan Ei_da,

    raser2 masih ada lagi…dan tetap sentiasa ada selagi belum habis
    STOCK.

    haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: