Tesco Shah Alam

Semalam.. aku ke Tesco Shah Alam…
Niat sebelum pergi…
“Sahaja aku ke Tesco Shah Alam sebab nak beli brokoli”
Macam area dekat ni dah tak ada…
Hadoi.. getik betul.. saja nak jalan jauh..

Dengan gigih… aku mengharungi lautan kereta…
Serta melepasi beberapa tol…
Perjalanan sungguh mencabar…
Yer la… aku tak arif sangat area SA tu…
Sesat banyak kali jugak…
Berpusing-pusing kat bulatan…

Bila sampai kat Tesco…
Mata mula ligat…
Uiii… meriah betul kat sini..
Ramainya manusia…
Gigih bershopping…

Akhirnya aku pun berjaya menunaikan niat aku..
Brokoli sudah dalam genggaman…
Time turut tu…
Mata aku terpandang pada sesuatu ..
macam tak percaya..
Comforter + cadar+ 2 sarung bantal + sarung peluk…
hanya 99 inggit… corak english style…
kain jenis cotton… lembut..
murah giler.. memang dah berkenan…
tapi sayang… aku tak cukup cash…
lebih malang lagi.. atm lak out of servis..
emmm.. hampehhh… melepas..
.
.

Perut pun dah lapar…
Rasa nak makan Burger…
tapi tak nak McD.. dah jemu..
Nak makan raja burger..
Aku pun pergi la section 13..
Kat situ ada… Pizza hut, KFC dan raja burger..

Masa ni.. rasa berdebar perut… haduii mengoda abis..


huuu… macam-macam ada..
sangat jusi ooo..

Ini hasil tangan aku..
untuk korang semua..
spider king..


Tak puas hati sebab tak dapat beli comforter tu..
Rasanya… hari ni nak pergi lagik..

8 Responses to “Tesco Shah Alam”

  1. ikutttttt……x dpt conforter tu dpt kepci pun jadilahhh

  2. wahh ye ke..nnt beli laa..post kat sini tau..suke la cadar2 ni..ahaks..bestnye burger..nak jgkkk

  3. ngeeeeeeeeeeeeeeee…
    sedap nye…
    da lame x makan BK…
    caramel sundae…..

  4. RieNa.YuMi Says:

    huh…sbb brokoli semata sanggup redah jam…

    hebat hasil sider king kamu tuh… :p

  5. fuyooo…kretip tuh…spider king berger…x terdpt dmana2 pasaran…menangis owner BK tuh nengok…cayalah sis..

    komforter tu harus gagah beli yekk..

  6. Mohd Kamal Says:

    mai SA x cakap pn..
    bole le dating.

  7. Kujie
    alahai.. dah tertinggal bus ni..

    mommy otai
    yuhuuu..dah beli..
    alahai kesiannya..

    kai
    sedaappp.. mengoda abis..
    caramel sundae… tak dpt nak try.. dah kenyang sangat..

  8. RieNa.YuMi
    Brokoli yang paling bertuah!

    hahaha.. bakt terpendam tu..

    Aju
    Silap haribulan.. boleh jadi manager kat situ..

    mesti beli..

    Mohd Kamal
    Alamak terlupa la..
    mujur tak terjumpa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: