SOGO Nganga…waaa..

Minggu lepas… time cuti raya aji…
Aku mengambil kesempatan untuk ke SOGO…
Kalau hari biasa…. bapak la jam giler jalan KL tu…
Nak dapat parking pun susah.. kirim salam jer!
Silap haribulan..boleh tersodom buntut kete orang..
Al maklum la… aku tak berapa terer sangat nak drive…
Time sesak-sesak tu… hiii.. kacau jiwa!
Kalau nak naik komuter/bas.. lagik malasss…
Susah beb…. susah! MENYAMPAH!

Kira lama dah, aku tak ke KL…
Setahun lebih gak…
Paling hampir pun.. sampai kat Greenwood jer!
GOMBAK daaaa….
Huuu…. buat apa nak susah-susah pi KL..
Kat Putrajaya yang marbeles ni pun, belum abih jalan..

Niat pi SOGO, bukan nak shopping..
Saja, nak tengok suasana jer..
Jadi aku tak bawak duit banyak… 100 ingit jer dalam dompet..
Duit aku yang berkepuk-kepuk… bergundi tu..
aku tinggal bawah katil jer..(hahaha…cam sial jer)
Kad utang pun aku tinggal!
So.. nak sopping apa.. ngan sekeping tu…

Jadi aku duk ngangga tengok orang giat bersopping…
Memang time ni… SOGO tengah sales!
Lepas dah letih… aku pun pergi laa makan kat foodcort atas tu!

Bahagian yang paling ramai manusia bersopping..
Tentu la.. kasut dan beg tangan.. tengah sales giler…
Fuh ramai giler kaum hawa kat situ…
Hehehe.. aku duk tengok dari atas jer..
Seram tengok… bersemangat habis diaorang..
siap berebut-rebut lagik…




3 Responses to “SOGO Nganga…waaa..”

  1. @LiYaNNuaR Says:

    adusssssss… sgt elegik la tengokkkk… nanti sawan melanda diri ini… ekekeke…[sambil tutup mato]

  2. bajet xde nk shopping, dok umah je la..

  3. sangat tak suka la pegi kl bersesak-sesakan..
    last pegi sogo pun entah berapa bulan yg lepas..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: